ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈАВНУ РАСПРАВУ У ВЕЗИ СА ДОНОШЕЊЕМ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

На основу члана 2 Закона о локалној самоуправи (Службени гласник Републике Србије број 129/07, 47/2018) члана 71.Статута Општине Житиште – пречишћен текст (Службени лист Општине Житиште број 10/2019) и чланова 4.7. и 8. Oдлуке о врстама прописа које доноси Скупштина Општине Житиште за које је обавезна јавна расправа и поступаку и начину спровођења јавне расправе (Службени лист Општине Житиште број 2/2018) Општинска управа Житиште овим путем дана 28.11. 2019. године објављује

јавни позив

и   отвара

јавну расправу

у вези доношења Одлуке о буџету Општине Житиште за 2020. и даје на увид јавности део Нацрта Одлуке о буџету Општине Житиште за 2020 - капитални пројекти - Табела 2. Преглед капиталних пројеката у периоду 2020-2022 можете видети ОВДЕ.

Јавна расправа ће трајати почев од дана 28.11. 2019. године до дана 11. децембра 2019. године.

У наведеном периоду се могу упутити предлози, сугестије, примедбе као и тражити обавештења у вези са нацртом предлога капиталних инвестиција за наредну годину. Поднесци се могу предати на писарници општинске управе Житиште као и путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . За сва додатна обавештења заинтересовани се могу јавити Одељењу за финансије буџет и трезор Општинске управе Житиште путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Након окончања јавне расправе Општинска управа је дужна сачинити извештај о спроведеној јавној раправи и исти објавити на интернет страници Општине Житиште.

Јавни позив и таблу 2. објавити на званичној интернет презентацији општине Житиште као и на огласним таблама месних заједница Општине Житиште.

                                                        ОПШТИНСКА УПРАВА ЖИТИШТЕ