ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈАВНУ РАСПРАВУ У ВЕЗИ СА ДОНОШЕЊЕМ ПЛАНА ЈАВНОГ ЗДРАВЉА ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ ЗА ПЕРИОД 2020-2027

 

На основу члана 71.Статута Општине Житиште (Службени лист Општине Житиште број 10/2019)  члана 4.7 и 8. Oдлуке о врстама прописа које доноси Скупштина Општине Житиште за које је обавезна јавна расправа и поступаку и начину спровођења јавне расправе (Службени лист Општине Житиште број 2/2018) Радна група за израду плана јавног здравља и Савет за здравље   овим путем објављују

Јавни позив

и   отварају јавну расправу

у вези доношења Плана јавног здравља Општине Житиште за период 2020-2027. Текст Нацрта Плана јавног здравља Општине Житиште можете видети ОВДЕ .

Јавна расправа ће трајати почев од дана 6.12. 2019. године до дана 13. 12. 2019. године. У наведеном периоду се могу упутити предлози, сугестије, примедбе као и тражити обавештења у вези са нацртом . За сва обавештења заинтересовани се могу јавити Скупштини Општине Житиште путем електронске поште на адресу, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., као и путем редовне поште на адресу Општинска управа Житиште Цара Душана 15. Житиште.