Opstina

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

DSC 0063

Ђорђе Жужа

Заменик председника општине

Рођен је 11. јуна 1976. године у Зрењанину, из Равног Тополовца. По занимању је дипломирани економиста. Након завршетка професионалне фудбалске каријере, пословно искуство даље стиче у компанији НИС а.д. Нови Сад. Активан је спортски радник и члан Српске напредне странке.

Kalina Rajović

Kalina Rajović, dipl. pravnik iz Torde. OŠ završila u Tordi, Gimanziju u Zrenjaninu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Nakon završetka studija zapošljava se u  Opštinskoj upravi Žitište-MK Torda. Od 2002.godine vodi imovinsko-pravnu službu Sekretarijata za privredu Opštinske uprave Žitište. Od 2004.godine do izbora za sekretara SO, zamenik je sekretara Sekretarijata za privredu. Do 2007.godine vodi javne nabavke Opštinske uprave. Jedna je od inicijatora formiranja Komisije za rodnu ravnopravnost pri SO Žitište. Učesnik je više domaćih i međunarodnih seminara iz oblasti ljudskih prava. Učestvuje u izradi Strategije održivog razvoja opštine Žitište (2008-2013) kao koordinator radne grupe za geografiju, demografiju i ljudske resurse. Član je Strateškog saveta za izradu regionalne razvojne strategije Banata 2008-2013. Od 2007. godine član je Odbora za dijasporu Regionalne privredne komore u Zrenjaninu. Aktivista je Eko pokreta „Begej Sveti Đurađ“. Bavi se novinarstvom i fotografijom.

НАЧЕЛНИК ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

Младен Ајдуковић

Канцеларија 55 - други спрат

Контакт 023/ 821 050 локал 113

ОПИС ПОСЛОВА:

Руководи и координира радом Општинске управе; планира, усмерава и надзире рад Општинске управе; усклађује рад организационих јединица Општинске управе и обезбеђује њено функционисање као јединственог органа; остварује сарадњу организационих јединица у оквиру Општинске управе; обавља и друге послове у складу са законом, Статутом општине, одлукама Скупштине општине, Општинског већа и Председника општине.