ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈАВНУ РАСПРАВУ У ВЕЗИ СА ДОНОШЕЊЕМ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ ЗА 2019. ГОДИНУ

 

На основу члана 71.Статута Општине Житиште (Службени лист Општине Житиште број 22/2018)  члана 4.7. и 8. Oдлуке о врстама прописа које доноси Скупштина Општине Житиште за које је обавезна јавна расправа и поступаку и начину спровођења јавне расправе (Службени лист Општине Житиште број 2/2018) Општинска управа Житиште овим путем дана 28.11. 2018. године објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

и отвара

ЈАВНУ РАСПРАВУ

у вези доношења Одлуке о буџету Општине Житиште за 2019. и даје на увид јавности Нацрт Одлуке о буџету Општине Житиште за 2019. године. Текст Нацрта Одлуке о буџету Општине Житиште за 2019 године можете видети ОВДЕ а припадајући део капиталне инвестиције - Табела 5. можете видети ОВДЕ.

Јавна расправа ће трајати почев од дана 28.11. 2018. године до дана 12. децембра 2018. године.

У наведеном периоду се могу упутити предлози, сугестије, примедбе као и тражити обавештења у вези са нацртом предлога капиталних инвестиција за наредну годину. Поднесци се могу предати на писарници општинске управе Житиште као и путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. За сва додатна обавештења заинтересовани се могу јавити Одељењу за финансије буџет и трезор Општинске управе Житиште путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Након окончања јавне расправе Општинска управа је дужна сачинити извештај о спроведеној јавној раправи и исти објавити на интернет страници Општине Житиште.

Јавни позив и таблу 5. објавити на званичној интернет презентацији општине Житиште као и на огласним таблама месних заједница Општине Житиште.

                                                         ОПШТИНСКА УПРАВА ЖИТИШТЕ